Σύλλογος Αποφοίτων

Με στόχο τη σύνδεση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με τους χιλιάδες επιστήμονες που προήλθαν και θα προέλθουν από ένα από τα μεγαλύτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και οι οποίοι διακρίθηκαν αλλά και θα διακριθούν στους τομείς της ακαδημαϊκής, επιστημονικής, πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Τμήματος Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας υποστηρίζεται η ίδρυση του Ενιαίου Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθώς και η ανάπτυξη σειράς δράσεων.

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Αποφοίτων θα είναι, μεταξύ άλλων, η συγκέντρωση χορηγιών για την οικονομική στήριξη του Ιδρύματος και των αποφοίτων, η σύνταξη μελετών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού ή κοινωνικού χαρακτήρα, η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε αποφοίτους για τα επιτεύγματα και την προσφορά τους στην επιστήμη, τον πολιτισμό και την κοινωνία, η θεσμοθέτηση βραβείων και υποτροφιών, η συμμετοχή σε δράσεις για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ιδρύματος κ.ά.

Στο άμεσο μέλλον και βέβαια με την λήξη της πανδημίας και των όλων των περιοριστικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ίδρυση «UNIWA ALUMNI Society: συλλόγου αποφοίτων ΠΑ.Δ.Α.», στα πλαίσια της ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 2021 που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΠΑ.Δ.Α. (Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στο Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας του ΠΑ.Δ.Α.. Επισκεφτείτε το Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στην Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα, στο Συνεδριακό Κέντρο-Αίθουσα 4, καθημερινά 09:30-16:30, για να χρησιμοποιήσετε τις βιβλιοθήκες & τους Η/Υ και να ενημερωθείτε. Η επικοινωνία με το Τμήμα είναι απλή και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Το προσωπικό του τμήματος είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του. Ζητείστε ακόμα να συμπληρώσετε το έντυπο που σας δίνει τη δυνατότητα να συμπεριληφθείτε στους εγγεγραμμένους χρήστες των υπηρεσιών του Τμήματος. Ειδικότερα:

  • Είστε τελειόφοιτος/απόφοιτος και ψάχνετε για ημιαπασχόληση /εργασία στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, επιθυμείτε Εκπαιδευτική Πληροφόρηση, θέλετε να επωφεληθείτε από τις δράσεις mentoring, θέλετε να εγγραφείτε στους Alumni του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής; 

Συμπληρώστε το Απογραφικό Δελτίο Επωφελούμενου (ελληνικό) 

Συμπληρώστε το Έντυπο Αναγγελίας Διαθέσιμων Θέσεων Εργασίας στην Ελλάδα & το εξωτερικό (ελληνικό)